UA-55689052-1

Bauer NEXUS 1N Griptac, Int. - 2017 model - RIGHT

kr.599,00 kr.1.299,00 Ekskl. Moms: kr.479,20
  • Mærke: Bauer
  • Model nummer: 1050544/45
  • Tilgængelighed: På lager

Valgmuligheder

Beskrivelse

• Nexus TRU Mid-Kick Flex profil med Sweet Spot teknologi
• Nexus Power Taper øger vridningsstivhed
• eLASTech teknologi reducerer spredningen af ​​mikro-frakturer (kun Senior og Intermediate)
• Letvægts TeXtreme® teknologi reducerer vægten af staven
• Monocomp technology
• POWER SENSE Core i blad maksimerer kraft og puck fornemmelse
• Optimeret Pure Shot Blad Profil forbedrer blad kontrol og præcision
• Firkantet, dobbelt konkav taper
• GRIPTAC greb behandlet.
• Længde: 57\"

Gode ​​spillere bruger blot deres stave - elite spillere er imidlertid i kontakt med deres stav. Bauer Nexus 1N Grip Composite Stick er ideel til spilleren på udkig efter en afbalanceret følelse med en hurtig og nem affyring med naturlig effekt.

Hver Nexus 1N Grip stav er konstrueret ved brug af Textreme Technology, en Bauer-eksklusiv, ultra let og stærk kulfiber. Stavene er 20% lettere end med konventionel carbon, mens den reducerede vægt ikke ofrer styrke. Med hjælp fra Monocomp teknologi, branchens førende enkelt støbeproces, er hvert produkt og ydeevne sammenhæng sikret. Ved at fjerne overskydende materiale som overlappende lag, harpiks og skum affald, er balancen af staven forbedret og samlet vægt er reduceret.

Senior-og Intermediate Nexus 1N Grip stave anvender eLASTech Technology, et proprietært resin-system med kulstof nanorør forstærkninger, for at øge holdbarheden ved at reducere spredningen af ​​mikro-frakturer forårsaget af slashinger og puck sammenstød.

Udviklet til at give en naturlig frigivelse af skud, har Nexus 1N TRU MID-KICK flex profil blødere håndtering og hosel områder for at give mulighed for mere fleks og, når det kombineres med en stiv midterste skaft sektion, levere en hurtig, naturlig afgivelse med kraft. Og staven\'s skaft - Nexus Power Shaft - udstyret med en firkantet, dobbelt konkave taper som er tykkere i hosel området, at samarbejde med Nexus TRU Mid-kick. Dette hjælper til at minimere deformation under kraftige skud, optimere energioverførsel og holde bladet justeret for nøjagtighed. Stavens GripTac overflade vil give dig mulighed for at holde dine hænder på Nexus 8000 på alle tidspunkter.

Nexus Power Taper er en 0,520 tilspidsning der øger vridningsstivhed for at maksimere belastning med mindre tilspænding og vrid for bedre kontrol og præcision. Bladets Power Sense Core er en energi absorberende kerne, der maksimerer kraft og puck \'føling\', mens den lette Aero Foam 3 hæl forbedrer balance og kerne stabilitet. Sense-teknologien er blevet tilføjet til øget puck kontrol og skud acceleration. Pure Shot bladprofil øger forbindelsespunktet mellem blad/hosel overgang på staven. Dette reducerer mængden af ​​udbøjning, snoning eller åbning af bladet ved skud, forbedrer styring af leveret og leverer knivskarp skud nøjagtighed.

Det handler om at forbinde. En hockeystav er, trods alt, en forlængelse af dine naturlige færdigheder og kraft. Bauer Nexus 1N Grip Composite Stick giver dig mulighed for at danne en forbindelse med din stav - og du vil høste frugterne.

Bedømmelser (0)

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God