UA-55689052-1

Pris Garanti

Vi har lavet et nyt tiltag i Hockeycity.dk. Vi ønsker, at være den billigste hockeybutik i DK på nettet, og har derfor lavet PRIS GARANTI.
Information om vores pris garanti

Vi holder løbende øje med priser rundt omkring, og justerer løbende efter dette. Men det kan selvfølgelig indimellem glippe, at vi har checket hele markedet.

Hvis du finder en lavere pris på et produkt, siger vi tak for hjælpen til vore kunder ved at matche laveste pris, og tilbyde en ekstra rabat på 3% af den udbudte pris. Dette gør vi for at sikre, at vi tilbyder vore kunder de bedste priser og betingelser.

Prisgarantien gælder priser hos alle web-baserede butikker i Danmark – dvs. firmaer med dansk CVR-nr.

Produktet skal være det samme – dvs. mærke, model og størrelse, og skal være inkluderet i et standard sortiment. For at opnå samme pris – og rabat – skal du blot gøre følgende:

1.              Bestil produkt/er ved at lægge i indkøbskurven.

2.              Når ordren er færdig, har du mulighed for at lave kommentarer. Her gør du os opmærksom på prisforskel ved at indsætte den anden butiks URL (adresse) i kommentarerne.

3.              Eksempel: (http://www.andenbutik.dk/handsker/bauer-supreme-170-jr.html).

4.              Færdiggør ordren med betaling osv.

Vi undersøger om oplysningerne er korrekte, og nedsætter vor pris iht. prisgarantien og giver dertil 3% i rabat. Det er ikke nødvendigt, at kontakte os yderligere, blot du følger ovenst. trin.


Betingelser for at opnå pris garanti

For at opnå pris garanti, skal du lave en ordre hos os, på det/de produkt/er der er tale om. Du skal informere os om den lavere annoncerede pris ved at indsætte produkt-adresse og pris i kommentarfeltet i ordren. Pris og produkt tilgængelighed  ordre tidspunktundersøges af Hockeycity.dk. Udløbne tilbud er ikke gældende for pris garanti.

Konkurrenters tilbud med rabatter, promotioner, rabatkoder, rabatkuponer, gavekort, præmier o.lign. er ikke omfattet af pris garantien.


Tidsbegrænsede og specifikke salgsfremstød, fødselsdags tilbud, team rabat, mængde rabat og konkurs-salg er ikke omfattet af pris garantien. 
Pris garantien er ikke gældende, hvis en konkurrent har annonceret en åbenlys forkert pris – eks. kr. 59,- i stedet for kr. 599,-.

Pris garantien gælder kun for priser annonceret på internettet (webshops).

Pris garantien gælder ikke for fragt beløb eller andre tillæg.